Igazi kulturális csemegék várják a könyvtár mellett a könyvkedvelőket!

2023. május 20. 15:38 | Varga Diána

Még tart a III. Csabai Könyvbörze, melyet ezúttal is a Békés Megyei Könyvtár szervezett. Ha szereti a könyveket, de nem maradna le egy ilyen lehetőségről, siessen, 18 óráig várják az érdeklődőket!

A könyvrajongókra ragyogott a nap szombaton: szikrázó napsütés várta délután kettőkor azokat, akik már a nyitáskor a könyvtár mellett szemezgettek a könyvbörzén kínált kötetek közül. Az egyik nézelődőtől megtudtuk: érdemes minél korábban kilátogatni az ilyen rendezvényekre, ugyanis a portéka közt ritkaságok bújhatnak meg, a hozzáértők pedig hamar lecsapnak az igazán jó példányokra. 

A civil kezdeményezésként indult rendezvényre egy regisztrációt követően bárki elhozhatta megunt, polcon porosodó könyvét, amely így új gazdára lelhet. Ezúttal 40 eladónál nézelődhetnek az érdeklődők a Békés Megyei Könyvtár épülete mellett felállított standoknál – a program 18 óráig tart. A délutáni futó zápor se szegje kedvét senkinek, az időjárás-előrejelzés alapján kicsi az esélye annak, hogy a nap hátralévő részében elázunk!

 

Galéria

Ezek is érdekelhetik

További programok »

Kultúra

Több kikapcsolódási lehetőséget biztosítanak a Munkácsy Negyed intézményei

A nyári hetekben a családok kedvenc programjai közé tartozik a strandolás, a játszóterezés, illetve a kirándulás. A gyermekfelügyeletben a nagyszülők is kiveszik a részüket, emellett sokan élnek a táborozás lehetőségével. Békéscsabán a Munkácsy Negyed intézményei is biztosítanak lehetőséget a kikapcsolódásra.
12:15
FEL