Időben érkezett a segítség

Rendőrök segítettek bejutni otthonukban rosszul lett idős emberekhez Ecsegfalván, Csorváson és Hunyán – tájékoztatott közleményében a Békés Megyei Rendőr-főkapitányság.

Három településen nyújtottak segítséget a rendőrök otthonukban rosszul lett idős emberek ellátásához január 16-án, Békés megyében. Ecsegfalván, 9 óra 45 perc körül a helyi polgárőrség vezetője szólt a körzeti megbízottnak, hogy egy 88 éves nő nem nyit neki ajtót. A néni előző éjjel elesett, nem tudott felállni, a padlón fekve találták meg. A mentők kórházba vitték, a rendőrök a házát bezárták és a történtekről értesítették a hozzátartozókat.

Három órával később a mentők kértek rendőri segítséget, mert Csorváson nem tudtak bejutni egy otthonában rosszul lett idős nőhöz. A rendőrök a zárt utcai kaput leemelték, majd a 89 éves nénit a mentők szintén kórházba vittek.

Az esti órákban egy hunyai férfi hívta fel a Gyomaendrődi Rendőrőrs rendőreit, mert 79 éves szomszédja a házában rosszul lett, de nem tudott bemenni hozzá, hogy segítsen neki. A rendőrök a férfival együtt kinyitották az ajtót és megtalálták a nénit, aki megszédült, elesett és nem tudott felállni. Hozzá is mentőt hívtak.

 

Megosztás:

Címke: , ,