Honvédelemért Kitüntető Címet kapott Détárné Molnár Andrea járási hivatalvezető

2022. október 21. 14:13 | behir.hu

Szalay-Bobrovniczky Kristóf honvédelmi miniszter – dr. Takács Árpád főispán javaslatára – október 23. alkalmából a Honvédelemért Kitüntető Cím III. fokozatát adományozta Détárné Molnár Andreának, a Szeghalmi Járási Hivatal vezetőjének.

A kitüntetést október 21-én Budapesten, a Stefánia palotában megrendezett ünnepségen Gion Gábor, a Honvédelmi Minisztérium stratégiai elemzésért és humánpolitikáért felelős államtitkára adta át.

Détárné Molnár Andrea 2013. január 15. óta a Szeghalmi Járási Hivatal vezetője, s egy személyben a helyi védelmi bizottság vezetője. Javaslataival rendre konstruktívan segíti a Szeghalmi Járás Helyi Védelmi Bizottsága, illetve a Békés Megyei Védelmi Bizottság tevékenységét, elkötelezett a honvédelemmel összefüggő feladatok előkészítésében, megvalósításában. Hivatali teendői mellett Détárné Molnár Andrea 2011 óta a Vésztői Vadásztársaság elnöke, és közel egy évtizede az Országos Magyar Vadászkamara Békés Megyei Területi Szervezete, illetve a Békés Megyei Vadászszövetség vezetőségének is tagja.

Forrás: Békés Megyei Kormányhivatal

 

Takács Árpád és Détárné Molnár Andrea (fotó: Békés Megyei Kormányhivatal)

További programok »

FEL