Görgényi Ernő: Egy ember élete sokszor csak perceken múlik

2024. május 17. 18:35 | Such Tamás

Ünnepi állománygyűlést tartottak a mentők napja alkalmából péntek délelőtt, a Gyulai Menőállomáson.

„Közhely, de igaz: egy ember élete sokszor csak perceken múlik, néha csak ennyi hiányzik ahhoz, hogy a segítség odaérjen. Mi, gyulaiak abban a szerencsés helyzetben vagyunk, hogy városunkban mentőállomás működik, így jó néhány perc előnyünk van másokkal szemben. Gyulán csak az elmúlt évben 3 ezer 200 alkalommal kellett kivonulnia a mentősöknek, így elképzelni is nehéz, micsoda munkabírás és mekkora elkötelezettség szükségeltetik ahhoz, hogy valaki ezt a hivatást válassza” – fogalmazott Görgényi Ernő.

 

Görgényi Ernő – Forrás: Görgényi Ernő Facebook oldala  

 

Gyula első embere hozzátette, május 10-i mentők napjáról minden évben ünnepi állománygyűlésen emlékeznek meg a Gyulai Mentőállomáson. Ez az elismerések napja is: a regionális igazgatói díjak mellett – melyeket dr. Zentay Attila, az OMSZ Dél-alföldi Regionális Mentőszervezetének igazgatója adott át – a mentőállomás saját elismerései is gazdára találtak.

– Gyula polgárai nevében meg szeretném köszönni a mentősök egész éves áldozatos munkáját! Rendkívül hálásak vagyunk azért, hogy mindig magas színvonalon és hősies elkötelezettséggel végzik szolgálatukat! Sikeres munkát, a magánéletben boldogságot és mindenekelőtt jó egészséget kívánok a Gyulai Mentőállomás valamennyi dolgozója számára! – fűzte hozzá.

További programok »

Gyula

Családi napra várták az érdeklődőket Gyulán

Második alkalommal rendeztek családi napot a Sanitas Diagnosztikai és Rehabilitációs Központban szombaton, Gyulán. A programon többek táncbemutatókkal, élményautózással és kézműves programokkal várták a kicsiket és nagyokat.
2024. június 15. 18:38
FEL