Gondatlansággal gyanúsítják a sofőrt, aki súlyosan megsérült még márciusban

2021. június 7. 14:17 | behir.hu

Vésztő közelében letért az útról és árokba borult egy személyautó. A jármű vezetője és az utasa is súlyosan megsérült. A rendőrség most fejezte be az vizsgálatát.

Vésztő közelében történt közúti közlekedési balesetről értesítették a rendőrséget március 9-én. Egy személygépkocsi vezetője 16 óra 15 perc körül először lesodródott az útról, majd áttért a menetiránya szerinti bal oldalra, végül árokba borult – tájékoztatott a rendőrség. A mentők a jármű vezetőjét és utasát is nyolc napon túl gyógyuló sérüléssel vitték kórházba. A Szeghalmi Rendőrkapitányság rendőrei az autót vezető 69 éves körösladányi férfit közúti baleset gondatlan okozása vétség elkövetésével gyanúsítják.

A rendőrkapitányság a nyomozás vizsgálati szakaszában a szükséges eljárási cselekményeket elvégezte és az ügy iratait a napokban továbbította az ügyészségre.

További programok »

Kék hírek

Az AnyDesk kockázatai – figyeljen, mert az összes pénzét elveszítheti!

A Nemzetbiztonsági Szakszolgálat Nemzeti Kibervédelmi Intézete újabb AnyDesket felhasználó csaló megkeresésekről kapott bejelentéseket. Békés vármegyében is sokan veszítették már el úgy a pénzüket, hogy idegenek kérésére telepítették ezt az alkalmazást – tájékoztatott a Békés Vármegyei Rendőr-főkapitányság .
07:27
FEL