Garázstűz és leszakadt faág miatt akadt dolga a megyei tűzoltóknak kedden

2022. január 5. 13:29 | behir.hu

Sarkadon és Gyulán kérték a tűzoltók segítségét.

Egy garázs gyulladt ki keden délután Sarkadon, a Cukorgyár utcában. A helyi önkéntes és a gyulai hivatásos tűzoltók a tüzet két vízsugár és kéziszerszámok segítségével eloltották, majd a területet hőkamerával átvizsgálták – tájékoztatott a Békés Megyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság. A garázsban nagy mennyiségű tűzifa égett, tűz a környezetére nem terjedt át, az esettel kapcsolatban senki sem sérült meg. 

Szintén kedden egy fenyőfa ága meghasadt tegnap délután Gyulán, a Bajza utcában. A megközelítőleg tíz méter magasságban leszakadt, majd fennakadt ág veszélyeztette az alatta közlekedő gyalogos forgalmat. A gyulai hivatásos tűzoltók a szomszédos társasház negyedik emeleti erkélyéről egy csáklya segítségével a faágat eltávolították. Az esettel kapcsolatban senki sem sérült meg. 

További programok »

Kék hírek

Terhes élettársát verte meg a nyílt utcán a gyulai férfi

Garázdaság vétsége és könnyű testi sértés vétsége miatt emelt vádat a Gyulai Járási Ügyészség és vádiratában elzárás büntetés kiszabására tett indítványt egy 37 éves büntetett előéletű gyulai férfival szemben, aki a terhes élettársát bántalmazta. 
2023. március 20. 17:15
FEL