Garázstűz és leszakadt faág miatt akadt dolga a megyei tűzoltóknak kedden

2022. január 5. 13:29 | behir.hu

Sarkadon és Gyulán kérték a tűzoltók segítségét.

Egy garázs gyulladt ki keden délután Sarkadon, a Cukorgyár utcában. A helyi önkéntes és a gyulai hivatásos tűzoltók a tüzet két vízsugár és kéziszerszámok segítségével eloltották, majd a területet hőkamerával átvizsgálták – tájékoztatott a Békés Megyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság. A garázsban nagy mennyiségű tűzifa égett, tűz a környezetére nem terjedt át, az esettel kapcsolatban senki sem sérült meg. 

Szintén kedden egy fenyőfa ága meghasadt tegnap délután Gyulán, a Bajza utcában. A megközelítőleg tíz méter magasságban leszakadt, majd fennakadt ág veszélyeztette az alatta közlekedő gyalogos forgalmat. A gyulai hivatásos tűzoltók a szomszédos társasház negyedik emeleti erkélyéről egy csáklya segítségével a faágat eltávolították. Az esettel kapcsolatban senki sem sérült meg. 

További programok »

Kék hírek

Akku-megbetegedés - Fém- és elektronikai hulladékot árult jogtalanul

Veszélyes hulladékra és különösen jelentős mennyiségű hulladékra folytatólagosan elkövetett hulladékgazdálkodás rendje megsértésének bűntette miatt emelt vádat a Békéscsabai Járási Ügyészség és vádiratában próbaidőre felfüggesztett börtönbüntetés kiszabására tett indítványt egy 30 éves büntetlen előéletű békéscsabai férfi és az édesapja ellen.
2024. június 16. 10:15
FEL