Garázdaság, elfogás, ittas vezetés - ez történt a megyében

2018. március 22. 11:15 | Szendi Rita

Garázdaság Békéscsabán, elfogás Battonyán és Méhkeréken, ittas járművezetés gyanúja miatt történt rendőri intézkedés Füzesgyarmaton.

Békés megyében 2018. március 21-én személyi sérüléssel járó közúti közlekedési balesetről nem érkezett bejelentés a rendőrségre.

A Békéscsabai Rendőrkapitányság 2018. március 21-én őrizetbe vett egy békéscsabai férfit. A 42 éves T. Péter 7 óra 15 perc körül, az egyik békéscsabai iskolánál megütötte egy autó vezetőjét és többször belerúgott a kocsijába, majd elment az iskolától. A rendőrök megtalálták és előállították, a Békéscsabai Rendőrkapitányság garázdaság vétség elkövetésének megalapozott gyanúja miatt büntetőeljárást indított ellene.

A Mezőkovácsházi Rendőrkapitányság 2018. március 21-én őrizetbe vett egy battonyai férfit. Az 51 éves G. István körözését a Gyulai Törvényszék rendelte el tartás elmulasztása bűncselekmény miatt.

A méhkeréki közúti határátkelőhelyen 2018. március 21-én, 1 óra körül belépésre jelentkezett egy román állampolgárságú nő. A 45 éves S. Annát a Székesfehérvári Rendőrkapitányság körözte csalás vétség elkövetésének gyanúja miatt. A nőt a Sarkadi Rendőrkapitányság rendőrei gyanúsítottként kihallgatták.

Füzesgyarmatról, az Árpád utcából 2018. március 21-én, 15 óra körül előállítottak a rendőrök a Szeghalmi Rendőrkapitányságra egy férfit. Személygépkocsit vezetett és az alkoholszonda ittasságot jelezett nála. A rendőrkapitányságon végzett légalkoholmérések eredménye is pozitív lett, ezért a rendőrök bevonták a férfi vezetői engedélyét és büntető feljelentést tettek ellene.

Forrás: police.hu

További programok »

Itthon

Két Békés megyei fürdő vesz részt a Strandok éjszakáján

Július 26-án tartják a Strandok éjszakáját, a 10. évét ünneplő rendezvényhez idén több mint 40 fürdő csatlakozott országszerte – mondta el a szentendrei V-8 Uszoda és Szabadidő Központban tartott keddi sajtótájékoztatón Boros László Attila, a Magyar Fürdőszövetség elnöke.
2019. július 16. 16:05
FEL