Folytatódik az Epreskerti Óvoda felújítása Békésen

2019. szeptember 18. 14:27 | behir

Békés Város Önkormányzata 55 millió forintot nyert a település egyik óvodaépületének felújítására – jelentette be Kálmán Tibor alpolgármester, a Fidesz-KDNP és a Jobboldali Összefogás Békésért Polgári Kör polgármesterjelöltje.

A Terület- és Településfejlesztési Operatív Program kiírásán az Epreskerti Óvoda további felújítására 55 millió forint vissza nem térítendő támogatást nyert Békés város.

Az elnyert összegből lehetőség nyílik a tető felújítására, új játszótér létesítésére. Az épület belülről is megújul, és a régi helyett új kerítéssel veszik körül az óvoda udvarát a gyermekek biztonsága érdekében. Korábban fűtéskorszerűsítési és szigetelési munkálatokat végeztek el az óvodában, most folytatódhat az oktatási-nevelési intézmény megújulása. Nagyon fontosnak tartjuk a településen működő közintézmények felújítását, óvodák esetében a legfontosabb szempont az, hogy a gyerekek minél jobb, komfortosabb körülmények között tölthessék mindennapjaikat – hangsúlyozta Kálmán Tibor a projekttel kapcsolatban.

 

 

Békés városvezetése törekszik arra, hogy minden lehetőséget megragadjon, amivel pályázati úton fejlesztésekhez juttathatja a települést.

 

További programok »

FEL