Eseménydús nap volt a keddi

Parkoló autót rongáltak, kábítószer miatt intézkedett a rendőrség.

Békés megyében 2016. április 12-én három személyi sérüléssel járó közúti közlekedési balesetről érkezett bejelentés a rendőrségre. Békéscsabán, a Békési úton 7 óra 15 perc körüli időben személygépkocsi kerékpárossal ütközött, a kerékpáros férfi az elsődleges információk alapján 8 napon belül gyógyuló sérülést szenvedett. Dobozon, a Kossuth téren 16 óra 40 perckor személygépkocsi és egy kerékpárral közlekedő nő ütközött össze. A biciklis megsérült, sérülése a jelenleg rendelkezésre álló adatok alapján nem súlyos. Békéscsaba külterületén 21 óra körüli időben egy Békéscsaba felől Csabaszabadi irányába tartó személygépkocsi vezetője járművével letért az útról és árokba hajtott. A balesetben a férfi könnyebben megsérült.

Megrongált egy parkoló autót egy mezőberényi férfi a Rózsa utcában. A rendőrkapitányság munkatársai a 21 éves fiatalembert rongálással elkövetett tulajdon elleni szabálysértés miatt három napon belül bíróság elé állíthatják. 

Több terméket fizetés nélkül akart elvinni Gyulán, az egyik áruházból egy férfi, de a biztonsági őr tetten érte. A Gyulai Rendőrkapitányság a 61 éves férfit szabálysértési őrizetbe vette és a rendőrkapitányság munkatársai lopással elkövetett tulajdon elleni szabálysértés miatt három napon belül bíróság elé állíthatják. 

A Kötegyáni Határrendészeti Kirendeltség határrendészei kedden 16 óra 30 perc körül Kötegyánban, a vasútállomáson igazoltattak egy román állampolgárt, aki egy Romániába tartó vonatra várakozott. A csomagja és ruházata átvizsgálása közben az egyenruhások a férfi lábára erősített műanyag tasakban szárított növényi törmeléket találtak. A 27 éves román állampolgárt előállították a Sarkadi Rendőrkapitányságra, ügyében új pszichoaktív anyaggal visszaélés vétség gyanúja miatt indult büntetőeljárás. A lefoglalt növényi törmeléket a rendőrség igazságügyi szakértővel vizsgáltatja meg.  

Forrás: Police.hu

Megosztás:

Címke: