Érmekkel tértek haza az országos judo bajnokságról a Békés vármegyei rendőrök

2023. május 31. 13:40 | behir

Két első, két második és egy harmadik helyezéssel tértek haza a Békés Vármegyei Rendőr-főkapitányság rendőrei a Belügyminisztérium 2023. évi Judo Országos Bajnokságáról, Makóról.

A Csongrád-Csanád Vármegyei Rendőr-főkapitányság május 23-án Makón rendezte meg a Belügyminisztérium 2023. évi Judo Országos Bajnokságát. A nívós megmérettetésen a Békés Vármegyei Rendőr-főkapitányságot három versenyző képviselte.

A 35 év alatti kategóriában Szlávik Gergő, a Békéscsabai Rendőrkapitányság őrmestere -66 kg-ban, Kránitz Adrián rendőr őrmester az Orosházi Rendőrkapitányságról -81 kg-ban, illetve Halmágyi Antal rendőr alezredes a Békés Vármegyei Rendőr-főkapitányság Rendészeti Igazgatóságának sportolója a 35 év feletti kategóriában -100, és +100 kg-ban indultak.

Halmágyi Antal rendőr alezredes -100 kg-ban egyedül mérlegelt be, így automatikusan aranyérmes lett, azonban lehetőséget kapott arra, hogy nehézsúlyban is megméretesse magát. A +100 kg-ban azonban két győztes küzdelem után sajnos a döntőben sérülése miatt már nem tudott kiállni, így az előkelő második helyet szerezte meg. Szlávik Gergő rendőr őrmester  a kategóriájában aranyérmet szerzett, Kránitz Adrián rendőr őrmester pedig, aki birkózóként 2022-ben ismerkedett meg a judo alapjaival, bronzérmes lett.

A szép eredményt elért sportolókat 2023. május 31-én a Békés Vármegyei Rendőr-főkapitányságon köszöntötte Vörös Ferenc rendőr ezredes, vármegyei rendőrfőkapitány. Méltatta a teljesítményüket és hangsúlyozta, hogy nagyra értékeli a kitartásukat, valamint azt, hogy a hivatásuk gyakorlása mellett szabadidejükben sportolnak, versenyekre készülnek. A vármegyei rendőrfőkapitány emléklappal gratulált kollégáinak a kiváló eredményeikhez.

Forrás: police.hu

További programok »

FEL