Éremmel tértek haza Tatáról a békési sárkányhajósok

2023. június 9. 18:23 | behir.hu

A Sárkányhajó Magyar Bajnokság második fordulóját rendezték meg a múl hétvégén. A tatai Öreg-tó várta az ország minden részéről érkező sárkányhajósokat. A Békési Kajak-Kenu Club sárkányai nagy lelkesedéssel készültek az MKKSZ által szervezett eseményre és várták a vasárnapi futamokat.

Július 4-én délelőtt a 20-as egység 200 méteren szoros hajrában alul maradt, így lemaradt a négyes döntőről. Délután a hosszú távot – a 4000 métert az előző csepeli versenyhez képest – rutinosabban teljesítette a csapat, ami az 5. helyre lett elég. Az esti órákra a maradtak a 10-es hajók küzdelmei. Érdemes volt kivárni, hiszen a Békési Kajak-Kenu Club Sárkányai megszerezték az idei év első dobogós helyezését, a döntőben harmadikként érek célba, ezzel megszerezve a BKKC első sárkányhajó érmét.

Csapat tagjai: Mózes Imre, Lipcsei Levente, Kálmán Tibor, Szűcs Zoltán, Ökrös Sándor, Budás-Budai Attila, Farkas Áron, Kiss Csaba, Mózesné Ildikó, Kálmánné Zsuzsi, Török Ági, Szöllősiné Andi, Kovácsné Zsuzsi, Lakatosné Zita, Pusztai Judit, Szűcs Dorina, Apátiné Ancsa, Őri Ildikó, Vadász Barbara, Moldován-Garas Helga

 

Galéria

További programok »

FEL