Elsöprő sikert arattak a Békés megyei rendőrök az országos terepfutó versenyen

2019. május 7. 14:48 | behir

Csapatban és egyéniben is érmekkel tértek haza a Békés Megyei rendőr-főkapitányság rendőrei a Belügyminisztérium 2019. évi Országos Terepfutó Bajnokságáról.

A Szentendrei Szabadtéri Néprajzi Múzeum – Skanzen – területén rendezte meg május 6-án a Pest Megyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság a Belügyminisztérium 2019. évi Országos Terepfutó Bajnokságot – olvasható a rendőrség hivatalos honlapján, a police.hu-n. A versenyre az ország valamennyi rendvédelmi szerve nevezett sportolókat, akik egy nagyszabású sportrendezvény keretében, különböző korcsoportban mérték össze tudásukat.

A Békés Megyei Rendőr-főkapitányság női és férfi csapata az extrém időjárási körülmények és a terepadottságok adta nehézségek ellenére is kiemelkedően szerepelt, a rendkívül erős, több száz fős mezőnyben. A női csapat tagjai Gyebnár Éva r. hadnagy, Frankó Csilla r. őrnagy, és Püski Krisztina r. főhadnagy a korosztályukban csapatgyőzelmet arattak. Egyéniben a közel 130 induló közül Gyebnár Éva első, Frankó Csilla harmadik, Püski Krisztina pedig hatodik helyen ért célba.    

A férfi csapat tagjai a komoly versenyzői múlttal rendelkező és országos bajnokokat felvonultató futók között az erős középmezőnyben végeztek. 

További programok »

FEL