Egyre többen vezetnek ittasan a megyében

2021. november 18. 12:57 | behir.hu

Baleset Gyulán, ittas járművezetés gyanúja Kétegyházán, Újkígyóson és Szarvason.

Gyulán, a Malomsor utcában 2021. november 17-én 16 óra 30 perc körül egy személygépkocsi vezetője nem adott elsőbbséget egy kerékpárosnak és összeütköztek. A mentők a biciklist nyolc napon belül gyógyuló sérüléssel vitték kórházba. A baleset okát és körülményeit a Gyulai Rendőrkapitányság vizsgálja.

Békés megyében 2021. november 17-én, három helyen történt ittas járművezetés gyanúja miatt rendőri intézkedés. Kétegyházán, a Gyulai úton 9 óra 30 perc körül egy személygépkocsival közlekedő férfinál mutatott pozitív értéket az alkoholszonda. Újkígyóson, a Gyulai útról pedig 12 óra 45 perc körül állítottak elő a rendőrjárőrök egy teherautóst, mert nála is pozitív lett az igazoltatáskor végzett légalkoholmérés eredménye.

Szarvason, a Jókai utcában 20 óra körül egy autósnál is az alkoholszonda pozitív értéket jelzett. A helyszíni, pozitív eredménnyel végződött szondáztatás után a kétegyházi és tiszabői férfit a rendőrjárőrök orvosi vizsgálatra és mintavételre vitték. A szarvasi nő esetében pedig két újabb légalkohol mérést végeztek, amelyek szintén megerősítették az ittas járművezetés gyanúját. A rendőrség a két férfi, valamint a nő vezetői engedélyét is elvette és ittas járművezetés gyanúja miatt büntetőeljárást indított ellenük.

Forrás: Békés Megyei Rendőr-főkapitányság

További programok »

Gyula

Békés megyében is volt, aki már felvette a második ismétlőoltást

Az oltási akción túlmenően vasárnap is folytatódott az oltás Békés megyében a központi helyszíneken; öt vakcina közül lehet választani. Békéscsabán és a megye többi oltópontján továbbra is várták az oltatlanokat és azokat, akik már négy hónapnál régebben kapták meg a korábbi oltásukat.
2022. január 17. 12:22
FEL