Dórit udvarhölgynek választották

2016. május 9. 13:01 | Fekete Kata

Szakálos Dóra képviselte megyénket a Miss Alpok Adria Megye Szépe országos döntőjén, ahol második udvarhölgy, azaz harmadik helyezett lett. Miután a 19 éves, gyomaendrődi lány vasárnap Budapesten learatta a babérokat, lehetőséget kapott, hogy a nemzetközi döntőben, Horvátországban szerepeljen a tíz nemzet legjobbjai között.

Minden megye képviselte magát a versenyen, ahol négy ruhás számban, a megyét népszerűsítő kommunikációs részfeladatokban, továbbá különböző teszteket követően született meg a döntés. Dóri kiemelt figyelmet kapott a rendezvénysorozat fő támogatóitól is, így az általuk felajánlott fődíjat, egy nílusi hajóutat is ő hozhatta haza.  Szakálos Dóri a Nemzetközi Volkswagen Bogár Találkozót választotta témájának. 

- Szeretném megköszönni mindenkinek, aki segített és szorított nekem - mondta az udvarhölgy, akit 2015-ben Kenyérünnep Szépének, majd Békés Megye Szépének is megválasztottak. - A döntőn rengeteg élménnyel és ajándékkal gazdagodtam. Legnagyobb meglepetésként a luxus hajóút volt. A dobogós helyezéssel sikerült bekerülnöm a Nemzetközi Döntőbe, ami június 4-én lesz Horvátországban, ìgy a felkészülés még nem ért véget.

FEL