Dalok a régi időkből

Örök klasszikusok csendültek fel a Jókai Színház színművészeinek zenés estjén.

Örök klasszikusok csendültek fel a Jókai Színház színművészeinek zenés estjén. A „Régi idők mozijának jegyzéke 1934-től 1965-ig” című darabban olyan dalok hallhatók ismét, mint az Oda vagyok magáért, a Kislány kezeket fel, vagy az Egy csók és más semmi.

A Békéscsabai Médiacentrum igyekszik minden kulturális eseményről tájékoztatni a megye lakosait. Ezért is tartotta az ügyvezető fontosnak, hogy ezúttal házigazdaként köszöntse a nézőket.

– Békéscsabán annyira gazdag és pezsgő kulturális élet van, hogy egyszerűen súlyos hibát követnénk el, ha ezekről az eseményekről nem számolnánk be. Hiszen azért jött létre a 7.tv, hogy tájékoztassa a város és a megye lakosságát arról a nagyon gazdag kulturális életről, ami itt minket körbevesz – osztotta meg velünk Opauszki Zoltán a Békéscsabai Médiacentrum Kft. ügyvezetője.

Hamar megtelt a nézőtér a Jókai színház színművészeinek zenés estjén, ami talán annak is köszönhető, hogy a „Régi idők mozija” című darabban olyan ikonikus dalok csendülnek fel Nagy Róbert és Liszi Melinda előadásában, mint a Kislány kezeket fel, az Ezerszer is elmondanám, vagy a Május éjszakán.

A két békéscsabai színész nem először énekel közös produkcióban, ezért is merült fel a zenés darab ötlete. A dalok válogatása közben az is hamar kiderült, hogy szükség van egy harmadik színészre is, aki a dalok között az akkori filmek születéséről árul el részleteket a nézőknek. Így kelt életre a Komáromi Anett által alakított Micike karaktere. Így a gépelés során eddig nem hallott információkat kapunk a régi filmek tartalmáról, a stábról, a rendezőkről és a színészekről is.

Az ismerős dallamokkal teletűzdelt előadást legközelebb Maroslelén hallhatják a nézők.

Megosztás:

Címke: