Buffon még a következő szezonban is maradhat a Juventusban

2020. március 23. 10:27 | behir

A Corriere di Torino információi szerint a Juventus szóban már megegyezett Gianluigi Buffonnal, Giorgio Chiellinivel és Blaise Matuidival a szerződés hosszabbításról. A koronavírus miatt a Serie A is szünetel és elképzelhető, hogy ez az idény eredmény nélkül vagy a tabella jelenlegi állása szerint végződik majd.

Gianluigi Buffonnak és Giorgio Chiellininek idén nyáron jár le a szerződése a Juventusnál – derül ki a Transfermarkt adatbázisából. A legendás kapus januárban ünnepelte 42. születésnapját, míg a középsőhátvéd augusztusban már 36 esztendős lesz, így hamarosan befejezhetik pályafutásukat, de az olasz lap úgy tudja ez leghamarabb 2021-ben jöhet el. Buffon 2019 nyarán tért vissza a Juventushoz, miután egy szezon erejéig a Paris Saint-Germain csapatát erősítette, Chiellini 2008 óta erősíti a zebrákat.

A torínoi lap szerint a Juventus Blaise Matuidival is hosszabbíthat. A francia középpályás kontraktusa idén nyáron jár le, de az ő esetében a plusz egy éves opcióját érvényesíthetik a zebrák, hiszen 2017-ben 3+1 éves szerződést kötöttek – írja a Nemzeti Sport. Matuidi jelenleg a pályán kívül harcol, hiszen nemrégiben diagnosztizálták nála a koronavírust.

FEL