Böjte Csaba karácsonyi ajándéknak azt kéri, hogy tárjuk ki szívünket egymás felé

2019. december 8. 15:57 | behir

A szerzetes a karácsony közeledtével azt kéri, tárjuk ki a szívünket, legyünk őszinték és ne engedjük el egymás kezét.

Az adventi időszakra, a karácsonyvárás idejére arra biztat mindenkit Böjte Csaba ferences rendi szerzetes, hogy merjünk élni a kapcsolatainkban, ne egyedül készüljünk a karácsonyra, mert egyedül nem jó.

Ne igyunk egyedül kávét! Annyi ember van, aki leülne velünk szívesen – mondja a Noileg által készített videóban, ahol Csaba testvér azt is hangsúlyozza, hogy szerinte – azáltal, hogy az emberek egyre inkább eltávolodnak egymástól – a 21. század leprája a magányosság.

A szerzetes a legszebb karácsonyi ajándéknak azt kéri, hogy tárjuk ki szívünket egymás felé, legyünk őszinték egymással és ne engedjük el egymás kezét a szeretet ünnepének közeledtével.

 

Forrás: sokszinuvidek.24.hu

További programok »

Kultúra

Ez egy nem normális szakácskönyv: Megjelent Péter Erika legújabb kötete

Ez egy nem normális szakácskönyv címmel megjelent Péter Erika legújabb verses-recept kötete. Az író a Békés Megyei Könyvtárban megrendezett könyvbemutatón elmondta, hogy a kötet összeállításában a szakácskönyvek iránti fokozott érdeklődés inspirálta. Az író verses receptjeivel szeretné motiválni azokat, akik nem szeretik a verseket, illetve kevésbé járatosak a konyhában.
17:32
FEL