Bicskával a kézben lökdösődtek az orosházi autóbusz-pályaudvaron

2021. április 7. 09:56 | behir

Két férfi bicskával a kezében szidalmazott és lökdösött egy másik férfit az orosházi busz-pályaudvaron. A rendőrök elfogták a mezőkovácsházi testvérpárt és büntetőeljárást indítottak ellenük.

Békés megyében 2021. április 6-án személyi sérüléssel járó közúti közlekedési balesetről nem érkezett bejelentés a rendőrségre.

Orosházán, az autóbusz-pályaudvarról 2021. április 6-án 16 óra körül előállítottak a rendőrök két férfit, mert bicskával a kezükben szidalmaztak és lökdöstek egy másik férfit. A két ittas férfi cigarettát kért, de nem kapott, ezért alakult ki a konfliktus. A dulakodásban senki nem sérült meg. A 41 és a 46 éves mezőkovácsházi testvérpár ellen az Orosházi Rendőrkapitányság felfegyverkezve elkövetett garázdaság bűntett miatt indított eljárást.

Forrás: police.hu

Itthon

Az LMP továbbra is kiáll az őshonos nemzeti kisebbségek jogai mellett

A Lehet Más a Politika parlamenti frakciójának vezetője, Keresztes László Lóránt és Takács Péter, a párt dél-alföldi regionális elnöke tartott sajtótájékoztatót szerdán Békéscsabán. Kiderült, hogy az LMP az Európai Bizottság januári elutasító döntése után is tovább küzd a kisebbségek, köztük Székelyföld autonómiájáért.
2021. április 14. 18:42
FEL