Belvárosi: Digitális oktatás lesz a felsősöknél és a gimnázium 7-8. évfolyamán

2020. november 19. 20:17 | Hidvégi Dávid

A múlt kedden a Magyar Közlönyben megjelent, veszélyhelyzet idején életbe lépett kormányrendeletek értelmében a középiskolákban, nyolcadik osztály fölött digitális oktatás lépett életbe. Az általános iskolák csak az operatív törzs engedélyével, indokolt esetben állhatnak át a digitális tanrendre.

A Békéscsabai Belvárosi Általános Iskola és Gimnázium a közösségi oldalán arról adott tájékoztatást, hogy a megbetegedések nagyon magas száma miatt az operatív törzstől kapott engedély alapján péntektől (11.20.) december 6-ig az általános iskola felső tagozata és a gimnázium 7-8. évfolyama is átáll digitális oktatásra.

A bent maradt holmikért még be lehet menni, az menzát hétfőtől lemondja az iskola. Indokolt esetben, például ha mindkét szülő dolgozik az 5-6. évfolyamon biztosítják a felügyeletet. A felügyelet és az egész napos felügyelet esetén az étkezés iránti igényt minél hamarabb kérik jelezni írásban vagy telefonon a titkárság felé.

További programok »

Oktatás

„Békéscsaba hazavár!” – ismét lehet pályázni

Békéscsaba Megyei Jogú Város Önkormányzata pályázatot hirdet a felsőfokú tanulmányokat folytatók támogatására a „Békéscsaba hazavár!” felsőoktatási hallgatói ösztöndíj elnyerésére, valamint a diplomás pályakezdők támogatására a „Békéscsaba hazavár!” életkezdési támogatás elnyerésére.
2021. június 16. 17:42
FEL