Békési rendőrök is segítettek a veszprémi drogügy felderítésében

2017. május 10. 13:07 | behir

A veszprémi rendőrök összehangolt akció során 1225 db ecstasy tablettát, 2093,9 gramm amfetamin származékot és 44,8 gramm marihuánát foglaltak le, amelyeknek az utcai forgalmi értéke mintegy 6 millió forint.

A cikkhez kapcsolódó videó:

A Veszprém Megyei Rendőr-főkapitányság Bűnügy Osztálya kábítószer-kereskedelem bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt folytat eljárást H. István 51 éves ajkai, B. Dávid 21 éves veszprémi és B. Sándor 52 éves devecseri lakosok ellen.

A Veszprém és Békés megyei rendőrök összehangolt akció során fogták el a három férfit, akik az elmúlt hónapokban rendszeresen értékesítettek kábítószert különböző személyeknek.

A nyomozók a gépjárművek átvizsgálása és házkutatások alkalmával összesen 1225 db ecstasy tablettát, 2093,9 gramm amfetamin származékot, 44,8 gramm marihuánát, mérlegeket, több mint másfél millió forintot és 1000 eurót meghaladó készpénzt foglaltak le.

H. Istvánt, B. Dávidot és B. Sándort a Veszprém megyei rendőrök - őrizetbe vételük mellett - gyanúsítottként hallgatták ki és előterjesztést tettek előzetes letartóztatásuk indítványozására, melyet az illetékes bíróság elrendelt.

A fentiekben leírtakról 2017. május 10-én a Veszprém Megyei Rendőr-főkapitányság színháztermében Pogány Péter rendőr ezredes bűnügyi főkapitány-helyettes és Baráth Attila rendőr alezredes bűnügyi osztályvezető számoltak be a média képviselőinek.

 

Forrás: police.hu

További programok »

FEL