Baleseteknél helyszíneltek és garázdaság miatt intézkedtek a rendőrök

2020. február 23. 08:28 | behir

Szarvason, Zsadányban és Újkígyóson balesetnél helyszíneltek, Békéscsabán pedig garázdaság miatt intézkedtek a rendőrök.

Békés megyében, 2020. február 22-én három személyi sérüléssel járó közúti közlekedési balesetről érkezett bejelentés a rendőrségre.

Szarvason, a Szabadság úton, 13 óra körül összeütközött három személyautó. A balesetben az egyik jármű utasa könnyű sérülést szenvedett.

Zsadány külterületén, 13 óra 45 perc körül egy személygépkocsi letért az útról, fának ütközött és árokba csúszott. Az autót vezető nő könnyebben megsérült.

 

Fotó: police.hu

 

Újkígyós külterületén, 19 óra körül összeütközött két személygépkocsi. A mentők az egyik autó két utasát könnyű sérüléssel vitték kórházba.

A Békéscsabai Rendőrkapitányság 2020. február 22-én 20 óra 45 perc körül garázdaság miatt szabálysértési őrizetbe vett egy férfit, mert az Irányi utcában ittasan kiabált és köpködött. A férfi a rendőrök többszöri felszólítására sem hagyta abba a hangoskodást. A rendőrkapitányság munkatársai három napon belül bíróság elé állíthatják.

Forrás: police.hu

FEL