Baleset szemtanúit keresi a rendőrség

2017. június 7. 10:27 | behir

Egy személyautó és egy kerékpáros ütközött össze Békésen. A rendőrség a baleset körülményeinek tisztázásához a lakosság segítségét kéri.
Békésen, a Verseny utca és a Szarvasi utca kereszteződésében 2017. június 4-én, 15 óra 40 perckor összeütközött egy személyautó és egy kerékpárral közlekedő férfi. A biciklis elesett, az autó vezetője pedig kiszállt a kocsiból és felajánlotta a segítségét, amit a kerékpáros visszautasított. Mindketten elhagyták a baleset helyszínét anélkül, hogy felírták volna egymás adatait. A kerékpáros később orvosi ellátásra jelentkezett, mert megsérült. A rendőrség kéri a személyautót vezető férfit, hogy a baleset körülményeinek tisztázása érdekében jelentkezzen a Békéscsabai Rendőrkapitányságon.

Várják azok bejelentését is, akik látták a balesetet, illetve a történtekkel kapcsolatban bármilyen információval rendelkeznek. Bejelentést lehet tenni a Békéscsabai Rendőrkapitányságon (Békéscsaba, Bartók Béla út 1-3., 06-66/523-700), valamint a „Telefontanú” ingyenesen hívható 06-80-555-111-es számán a nap 24 órájában, illetve a 112-es központi segélyhívó számon is folyamatosan fogadják a hívásokat.

További programok »

FEL