Bal kanyarból balesetek

2018. szeptember 5. 17:05 | behir

Balra kanyarodó személygépkocsi ütött el egy motorost és szintén balra kanyarodó mezőgazdasági gép ütközött kisbusszal Orosházán. Az Orosházi Rendőrkapitányság az ügyek vizsgálatát befejezte.

Két egymást követő napon két súlyos sérüléssel járó közlekedési baleset történt az elsőbbségi szabályok megszegése miatt Orosházán. A Szentesi út és a Bajnok utca kereszteződésében, 2018. május 4-én, 22 óra után néhány perccel összeütközött egy személygépkocsi és egy segédmotor-kerékpárral közlekedő férfi. Az autós balra kanyarodott, de nem engedte el a neki szemből érkező és egyenesen haladó motorost, ezért történt meg a baleset, amelyben a motor vezetője súlyosan megsérült. Órákkal később, 2018. május 5-én, 4 óra 45 perc körül Orosháza külterületén, a 47-es számú főúton egy mezőgazdasági gép vezetőjének szabálytalansága vezetett ütközéshez. A férfi le akart kanyarodni a főút bal oldalán lévő termőföldre, de figyelmetlen volt, nem vette észre, hogy a járművét előzi egy kisbusz és elé hajtott. A balesetben a kisbusz vezetője könnyű, egyik utasa súlyos sérülést szenvedett.

A nyomozás vizsgálati szakaszában a rendőrkapitányság a szükséges eljárási cselekményeket mindkét baleset ügyében elvégezte és az iratokat 2018. szeptember 5-én átadta az ügyészségnek.

 

Forrás: police.hu

További programok »

FEL