Bál a vállalkozókért

2019. február 5. 09:48 | behir

A közösségépítés jegyében báloztak a vállalkozók a 3. iparkamarai bálon. A Békés Megyei Kereskedelmi és Iparkamara partnerei is részt vettek a február 1-jén tartott rendezvényen.

Köszöntőt mondott dr. Orosz Tivadar elnök és az est háziasszonya, Mészárosné Szabó Anna osztályvezető. Műsort adtak az Operettszínház művészei: Homonnay Zsolt, Kocsis Dénes és Vágó Zsuzsi.

Az önkéntes kamarai tagok közül a Felina Hungária termékeit csodálhatta meg a bálozó közönség, öt Békés megyei modell közreműködésével mutatták be a fehérnemű-gyártó cég termékpalettájának egy részét.

A bálon a desszertet három cukrász alkotta meg, akik szintén önkéntes kamarai tagok: Free: Mentes Finomságok (Szendrei Edit), Rajki Cukrászat (Rajki István) és Juhász Cukrászat (Juhász Zoltán). 

 

 

Forrás: Békés Megyei Kereskedelmi és Iparkamara

További programok »

Gazdaság

Elindul a munkaerőpiaci reformprogram Békés megyében

Vállalkozói és munkáltatói fórumot tartottak kedden, Békéscsabán, melyen bemutatták a kormány munkaerőpiaci reformprogramját. Bodó Sándor foglalkoztatáspolitikáért és vállalati kapcsolatokért felelős államtitkár az eseményen hangsúlyozta: a program már hat megyében működik.
2019. július 16. 15:42
FEL