Az emberkereskedelem ellen kampányolnak

Interaktív kiállítás nyílt Budapesten.

Az emberkereskedelem ellen hívja fel a figyelmet a Névtelen Utak Alapítvány és a Golgota Keresztény Gyülekezet az ingyenesen látogatható Mennyit érsz? című kampánnyal. A kétnapos budapesti kiállításon sokkoló valójában mutatják be a szervezők azt a veszélyes világot, amely tömegesen darálja be áldozatait, és teszi őket drog-, alkohol-, és/vagy gyógyszerfüggőkké.

Pénteken a Névtelen Utak Alapítvány, a Bohócok a Láthatáron és a K. V. Társulat együttműködésével készült, Kiállok Érted című előadását is megtekinthetik az érdeklődők, amely éles tükörként, az áldozattá válás folyamatát mutatja be. Az előadásról bővebb információt a mennyitersz.hu honlapon.

A kezdeményezés célja, hogy felhívja a figyelmet, a kiszolgáltatott helyzetben lévők segítségére alapított szervezetek támogatására, és hogy ráébressze az embereket a problémára. Ezenkívül a szervezők célja, hogy szorosabbra fűzzék a hazai szervezetek közötti együttműködést, ezzel is növelve az áldozatoknak való segítségnyújtást. A társadalom szemléletformálása által pedig szeretnék, ha minél többen ismernék meg annak a hátterét, ha valaki prostituáltként áll az utcán és azt, hogyan segíthetnek a munkára kényszerített, rendszeresen bántalmazott fiatal lányoknak és nőknek, akik a 21. század modern társadalmában élnek rabszolgasorban.

A kiállítás Budapesten, az Erzsébet krt. 13. szám alatt tekinthető meg, április 29-én 11:00-tól 21:00-ig, és április 30-án 9:00-tól 20:00-ig várja a látogatókat.

 

További információk a kampányról:

https://www.facebook.com/mennyitersz/?fref=ts

Megosztás:

Címke: