Animációban mutatják be, milyen lesz a Csabagyöngye és a könyvtár környezete

2020. április 26. 14:05 | behir

Opauszki Zoltán, Békéscsaba turisztikai ügyekért felelős tanácsnoka, hivatalos közösségi oldalán tett közzé animációt arról, milyen lesz a Munkácsy-negyedben a Csabagyöngye Kulturális Központ és a Békés Megyei Könyvtár környezete.

A Munkácsy-negyed projekt részeként megkezdődött a Csabagyöngye Kulturális Központ és a Békés Megyei Könyvtár környezetének megújítása. Opauszki Zoltán, turisztikai ügyekért felelős tanácsnok hivatalos közösségi oldalán beszél arról, hogy Békéscsaba turisztikai lehetőségeit jelentős mértékben segítik a Modern Városok Program támogatásával megvalósuló Munkácsy Kulturális Negyed fejlesztései.

– Ez a kivitelezés is azt jelzi, hogy a koronavírus-járvány ellenére városunk szépen fejlődik, gyarapodik. Arra készülünk, hogy a járvány elmúltával, turisztikai szempontból is még vonzóbb várossá váljunk, a csabaiak még jobban érezzék magukat itt, Békéscsabán – fogalmaz Opauszki Zoltán, aki a Békéscsabai Városfejlesztési Kft. engedélyével a következő animációval mutatja be, milyen lesz a Csabagyöngye és a könyvtár környezete a fejlesztés után.

 

További programok »

FEL