A Stégen is beindult az élet, fúvósok szórakoztatták a közönséget

2024. június 21. 12:45 | Varga Diána

Gyakorlatilag nem maradt sem ülő-, sem állóhely a Vasutas Koncert Fúvószenekar szerdai koncertjén a Csabagyöngye Kulturális Központ Stégjén.

A STÉG Klasszik koncertekre rendszeresen hívnak komolyzenei fellépőket, így hozva közelebb ezt a "nehéz" műfajt a szélesebb közönséghez. A program ezúttal is könnyed nyári kikapcsolódást, a forróságban üdítő dallamokat és örömzenét ígért, az érdeklődők mindezt visszatérő tapsorkánnal hálálták meg. 

Az idei kavalkádot múlt héten a Folk Pack formáció indította világzenei, balkáni összeállítással, ezt a sort folytatta szerdán a fúvószenekar. A nyár további részében is érdemes lesz követni a rendezvénysorozatot, jövő héten például Hajtmann Ildikó és Vozár M. Krisztián közös koncertje szórakoztatja a közönséget, 

További programok »

Kultúra

Több kikapcsolódási lehetőséget biztosítanak a Munkácsy Negyed intézményei

A nyári hetekben a családok kedvenc programjai közé tartozik a strandolás, a játszóterezés, illetve a kirándulás. A gyermekfelügyeletben a nagyszülők is kiveszik a részüket, emellett sokan élnek a táborozás lehetőségével. Békéscsabán a Munkácsy Negyed intézményei is biztosítanak lehetőséget a kikapcsolódásra.
2024. július 22. 12:15
FEL