A horvát válogatott meghatározó játékosával erősített a BRSE

2019. augusztus 3. 11:38 | behir

Újabb név vált ismertté a Békéscsabai Röplabda SE 2019/2020-as keretéből, miután Karla Klaric aláírta a szezon végéig szóló megállapodását.

A 189 cm magas, nyitásfogadó, ütő poszton bevethető játékos a horvát válogatott oszlopos tagja, így minden bizonnyal pályára lép majd déli szomszédunk színeiben, az augusztus 28-án esedékes, Magyarország elleni EB mérkőzésen is.

A sportoló szeptemberben tölti be a 25 életévét, azonban fiatal kora ellenére komoly tapasztalattal bír. A Mladost Zagreb együttesében nevelkedett, majd nagyon korán az Európa TOP csapatának számító Volero Zürich csapatához került, ahol a Bajnokok Ligájában is szerepelt. Érdekesség, hogy itt dolgozott együtt a jelenlegi magyar szövetségi kapitánnyal, Jan De Brandt mesterrel.

Később megfordult a román CSM Bukarest, a francia sztárcsapat ASPTT Mulhouse színeiben, míg tavaly a svájci bajnokság egyik legjobbja volt.

Karla Klaric számára a klub elmúlt évekbeli nemzetközi sikerei mellett, leendő vezetőedzőnk személye is garancia volt a gyümölcsöző együttműködésre.

A játékos szeptember első napjaiban, az EB-t követően érkezik Békéscsabára, azonban hamarosan bővebb interjút ad, így jobban megismerhetik szimpatizánsaink.

Forrás: BRSE

További programok »

FEL