A Covid által tragikusan érintett családokat támogatja a Rotary Club Orosháza

2021. november 24. 14:56 | behir.hu

A koronavírus járvány által tragikusan érintett családok számára nyújtottak át támogatást a Rotary Club Orosháza tagjai kedden.

A támogatásokat november 23-án, kedden adták át az érintett családoknak a Petőfi Művelődési Központ tárgyalójában.

– Az egyesület is érzi annak a súlyát, hogy a vírus mekkora károkat okoz az ország lakosságának. Ennek megsegítésére több klubban is alakultak hasonló szerveződések, akik igyekeznek támogatni azokat a családokat, akik erre rászorulnak. A mi támogatásunk főképp az előző év kormányzójának, dr. Himer Lászlónak, valamint a külső tagjaink illetve saját tagjaink felajánlásából tevődött össze. A Családsegítő Szolgálat segítségével kerestünk olyan családokat, akiket a most felajánlott összegből igyekszünk támogatni, hogy egy kicsit könnyebben vészeljék át ezt a nehéz időszakot – fogalmazott dr. Deák György, a Rotary Club Orosháza 2021/2022-es évének megválasztott elnöke. Mint mondta, az anyagi segítség nem elegendő ahhoz, hogy orvosolja a sok szenvedést de talán, ha csak kis mértékben is, segítséget jelent.

A klub egy támogató okiratot készített vendégei számára, amelyet ezt követően mindannyian aláírtak.

Forrás: OrosCafé

További programok »

Itthon

Diáksport napon mérték össze erejüket a Vízműben a sulisok

A Békéscsabai Szakképzési Centrum Vásárhelyi Pál Technikum és Kollégium Jókai Mór Kollégiuma szervezett diáksport napot csütörtökön délután. A délután 15 órakor kezdődő versenyen részt vesznek a BMC-hez tartozó összes kollégium versenyző diákjai, akik öt számban, köztük lövészetben, dartsban, tollaslabdában és szkanderben mérték össze erejüket. 
16:40
FEL