A 800.000-ik nézőt köszöntötték a Csabagyöngyében

A nézőt az improvizációs musical előadásba is bevonták a színészek. 

A 800.000-ik vendéget köszöntötték a Csabagyöngye Kulturális Központban, mégpedig nem mindennapi módon. A szerencsés nézőt a Békéscsaba, a musical improvizációs musical előadás közben szólította fel a színpadra Szente Vajk, akit a játékmódból eredően a darabba is bevontak. 

A rögötnzésben a békéscsabai kolbász receptjét kellett megszereznie Szinetár Dórának, azonban a néző sem segíthetett „Dórikának”, akinek így tovább kellett kutatnia a titkos recept után. Hortobágyi Erika természetesen ennek ellenére is átvehette az ajándékokat.

– Ahogy bejöttem rajta volt a széken egy papír, tehát gondoltam, hogy történni fog valami. A papíron a békéscsabai kobász receptje volt olvasható, a darabban pedig a csabai kolbász receptjét kutatták, úgyhogy gondoltam, hogy ennek valami köze lesz egymáshoz a musical-el, de mindenféleképpen nagy meglepetésként ért, nem számítottam rá – fogalmazott Hortobágyi Erika. 

Szente Béla a Csabagyöngye Kulturális Központ igazgatója szerint a tervek szerint haladnak: a látogató szám minden évben a várt eredménynek felel meg; úgy fogalmazott a békéscsabai közönség „ide és hazatalált”.

– Én nem hiszem, hogy egy ekkora épület ilyen üzemelés mellett ennél több nézőt meg tud forgatni, vendégül látni. De ez a kétszázezer úgy látszik, hogy beállt dolog, mert ha azt nézzük ez a negyedik évünknek a vége és most értük el a 800.000. látogatót, tehát évente ezt kétszázezer nézőt jelent – fogalmaoztt Szente Béla. 

Az év hátralévő részében még két koncertet tekinthetnek meg a kulturális központba látogatók, majd az ünnepek idejére bezárják az intézmény kapuit. Nyitás január 5-én. 

Megosztás:

Címke: ,