Motoros felvonulás a koraszülött mentőautóért

2017. április 5. 10:59 | Varga Diána

A jó cél érdekében dübörögnek majd a motorok Békéscsabától Gyuláig: hogy a megye új koraszülött mentőautójára gyűjtsenek. 

Sokan fogtak már össze azért, hogy Békés megyének is legyen egy saját, koraszülött babák szállítására alkalmas mentőautó. A Viharsarki Koraszülöttmenő Alapítványt éppen azért hozták létre, hogy támogatást gyűjtsön az eszköz beszerzésére és felszerelésére, amelyhez 50 millió forint szükséges. A cél egyre közelebb van, de még nem érték el. A témával kapcsolatos korábbi cikkeinket ide kattintva olvashatják el.

Ezúttal a Körös Motoros Egyesület is csatlakozik a kezdeményezéshez, méghozzá egy jótékonysági motoros felvonulással. A csatlakozók minimum egy liter benzin árának megvásárlásával támogathatják a nemes célt. A felvonulást április 22-én, szombaton tartják, a gyülekező 14 órakor lesz Békéscsabán, a Szarvasi úti Tesco parkolójában. A felvonulók úticélha a gyulai vár lesz. Bővebb információ a Szarvasi úti Motoros Bárban kapható, illetve az egyesület közösségi oldalán.

További programok »

Gyula

Testtől lélekig - Kiállításmegnyitó

Séllei-Andruska Anna és Dr. Hollósiné Mancz Fatime Nóra közös kiállításának megnyitó ünnepségére kerül sor jövő hét csütörtökön Gyulán, az Erkel Ferenc Művelődési Központban. A tárlat mottója: "Festmények és grafikák testtől lélekig."
2019. szeptember 16. 02:05
FEL