Motoros felvonulás a koraszülött mentőautóért

2017. április 5. 10:59 | Varga Diána

A jó cél érdekében dübörögnek majd a motorok Békéscsabától Gyuláig: hogy a megye új koraszülött mentőautójára gyűjtsenek. 

Sokan fogtak már össze azért, hogy Békés megyének is legyen egy saját, koraszülött babák szállítására alkalmas mentőautó. A Viharsarki Koraszülöttmenő Alapítványt éppen azért hozták létre, hogy támogatást gyűjtsön az eszköz beszerzésére és felszerelésére, amelyhez 50 millió forint szükséges. A cél egyre közelebb van, de még nem érték el. A témával kapcsolatos korábbi cikkeinket ide kattintva olvashatják el.

Ezúttal a Körös Motoros Egyesület is csatlakozik a kezdeményezéshez, méghozzá egy jótékonysági motoros felvonulással. A csatlakozók minimum egy liter benzin árának megvásárlásával támogathatják a nemes célt. A felvonulást április 22-én, szombaton tartják, a gyülekező 14 órakor lesz Békéscsabán, a Szarvasi úti Tesco parkolójában. A felvonulók úticélha a gyulai vár lesz. Bővebb információ a Szarvasi úti Motoros Bárban kapható, illetve az egyesület közösségi oldalán.

További programok »

Gyula

Új szívkatéteres műtőt és izotópos CT-készüléket adtak át a gyulai kórházban

Két modern, nagy értékű gépet adták át szerdán a Békés Vármegyei Központi Kórház Pándy Kálmán tagintézményében. Az invazív kardiológiai osztályon, valamint a diagnosztikai részlegen megvalósult, mintegy 800 millió forint értékű beruházásra az életkilátások és életminőség növelése, valamint a várakozási idő csökkentése érdekében került sor.
10:10
FEL