Közel egy kilogramm drogot találtak egy eleki és egy lőkösházi férfinél

Növényi törmeléket és kristályos anyagot foglaltak le a rendőrök Békés megyében, egy eleki és egy lőkösházi férfitól.

Gyulán, az egyik áruház parkolójából január 12-én, 16 óra 15 perc körül a rendőrök előállítottak egy eleki férfit, akinél kábítószergyanús anyagot találtak. A nála tartott házkutatáskor egy tasak fehér, kristályos anyagot foglaltak le. Ezután a rendőrök előállítottak egy lőkösházi férfit is, akinek a házában közel egy kilogramm szárított növényi törmeléket, valamint a kábítószergyanús anyag adagolásához használt mérleget találtak.

 

 

A 29 éves eleki D. Zoltán és a 34 éves lőkösházi Cs. János is elismerte, hogy időnkét fogyaszt kábítószert. A Gyulai Rendőrkapitányság kábítószer birtoklásának gyanúja miatt indított büntetőeljárást ellenük és mindkettőjüket bűnügyi őrizetbe vette. A rendőrség a növényi törmeléket, illetve a kristályos anyagot lefoglalta és hatóanyag-tartalmukat igazságügyi szakértővel vizsgáltatja meg.

Szintén január 13-án a Gyulai Rendőrkapitányság rendőrei előállítottak még három férfit, akiknél a gyorsteszt kábítószer-fogyasztást jelzett. A nyomozók vizsgálják, hogy az őrizetbe vett eleki és lőkösházi férfiak kapcsolatban voltak-e velük, kereskedhettek-e a tőlük lefoglalt anyagokkal.

 

forrás: police.hu

Megosztás:

Címke: ,