Újabb versenyen remekelt a csabai edző

2017. október 24. 12:09 | Szendi Rita

A Kezdőkör vendége volt a békéscsabai edző, Szabados Edit. A sport műsorban az utóbbi két sikeres versenyéről számolt be az edző.

Mint korábban már megírtuk, Szabados Edit I.helyezést ért el Bécsben, a VIII. Nemzetközi Osztrák és II. Bécsi Profi Kupán. A személyi edzőként dolgozó Edit Pro kategóriában indulta külföldi versenyen. Két hete azonban elindult egy újabb megmérettetésen, a 15. Hegyvidéki Fitparádén, Budapesten. A kétnapos nemzetközi sportfesztivál második napján lépett színpadra Edit, aki a  167 cm feletti Sport Modell kategóriában ért el II. helyezést. Ebben számban összesen kilencen vettek részt: 5 magyar, 3 ukrán és 1 belga versenyző.

A Békéscsabán élő és dolgozó Edit elmondta: ez volt idén az utolsó versenye, azonban további tervei közé tartozik egy online edzésterv kidolgozása, hogy minél több ember életmódján és alakján tudjon változtatni.

További programok »

Sport

Kézilabda: Algyőn zárják a 2021-es év bajnoki küzdelmeit a csabaiak

A 4. helyezett Algyő otthonában zárja a 2021-es év bajnoki küzdelmeit a női kézilabda NB I/B-ben szereplő Békéscsabai Előre NKSE. A csabai lányok célja, hogy megerősítsék listavezető pozíciójukat és hibátlan mérleggel várják a pontvadászat januári folytatását.
2021. december 3. 18:56
FEL