Újabb versenyen remekelt a csabai edző

2017. október 24. 12:09 | Szendi Rita

A Kezdőkör vendége volt a békéscsabai edző, Szabados Edit. A sport műsorban az utóbbi két sikeres versenyéről számolt be az edző.

Mint korábban már megírtuk, Szabados Edit I.helyezést ért el Bécsben, a VIII. Nemzetközi Osztrák és II. Bécsi Profi Kupán. A személyi edzőként dolgozó Edit Pro kategóriában indulta külföldi versenyen. Két hete azonban elindult egy újabb megmérettetésen, a 15. Hegyvidéki Fitparádén, Budapesten. A kétnapos nemzetközi sportfesztivál második napján lépett színpadra Edit, aki a  167 cm feletti Sport Modell kategóriában ért el II. helyezést. Ebben számban összesen kilencen vettek részt: 5 magyar, 3 ukrán és 1 belga versenyző.

A Békéscsabán élő és dolgozó Edit elmondta: ez volt idén az utolsó versenye, azonban további tervei közé tartozik egy online edzésterv kidolgozása, hogy minél több ember életmódján és alakján tudjon változtatni.

További programok »

Sport

"A küzdősport iskolai oktatása nem szólhat arról, hogy ki kit ver meg!"

A karate elemek oktatásának egyre nagyobb szerep jut az oktatási intézmények testnevelés óráin. A karate kerettantervet már akkreditálták, így elkezdődött az „aprópénzre váltása” ennek a fontos munkának, vagyis, hogy egyre több iskolában és egyre nagyobb mértékben kerüljön sor a karate elemek oktatására. Gregor László kérdéseire sensei Csákvári László VIII. DAN karatemester válaszolt.
18:17
FEL