Új reklámfilmet készítettek a gyulainak

2016. szeptember 5. 06:03 | Fekete Kata

Tendergyőzelmet követően az Insomnia készíthette a Gyulai Kolbász/Gyulahús Kft. új kampányát, amely reklámfilmet, social media kampányt is magába foglal. A közös munka idén kezdődött, de az együttműködés hosszabb távú lesz.

Összetett feladata volt az ügynökségnek, hiszen olyan integrált kampány készítése volt a feladat, amely úgy revitalizálja a Gyulai márkát, hogy a hagyományos értékek sem sérülnek, emellett növelni tudja a márka ismertségét, és fiatalabb célcsoportot is kipróbálásra ösztönöz.

Ha valamit igazán kedvelünk, az az életünk részévé válik. Sokan vannak, akiknek a remek ízek és a minőség iránti szenvedélye, és ezen belül is a Gyulai kolbász és más termékek iráni rajongásuk akár extrém mértéket is ölthet – legalábbis egy reklámfilm erejéig.

A kis jeleneteket egy fontos momentum köti össze: mindenhol fontos szerepet játszik valamilyen utalás a Gyulai ikonikus termékére, a kolbászra, illetve a húsok iránti rajongásra. A kisfilmben így kolbász mintájú ágynemű, csokornyakkendő, valamint kolbász alakú autóillatosító is szerepel. Hiszen az igazán megszállott rajongók szeretik, ha minden a kedvencüket idézi.

A kolbászos autóillatosító nem csak forgatási kellék, hanem kóstoltatások, rendezvények alkalmával a valóságban, nyereményként találkozhatunk majd vele.

- Büszkék vagyunk rá, hogy egy tradícionális hazai márka kampányán dolgozhatunk. Nagyon üdítő, amikor az ügynökség és az Ügyfél ilyen jól megtalálja a közös hangot, és a közös munka összhangban, egymás ötleteire nyitottan, jó hangulatban telik. Azt hiszem az egész csapat nevében mondhatom, igazi love-projekt volt! – mondta Misinszki Ákos operatív-ügyvezető.

 

Megbízó: Gyulahús Kft.

Ügyvezető – Daka Zsolt

Marketing manager – Gila Éva

Ügynökség: Insomnia:

Account director – Varga Dorottya

Head of art – de la Torre Dániel

Head of copy – Nagymáté Balázs

Produkciós ház: Fox Productions

Rendező: Vermes Iván

Producer: Csupor Csilla

FEL