Transformers a porondon

2016. szeptember 29. 11:53 | Fekete Kata

A Richter Flórián Cirkusz "TRANSFORMERS a PORONDON!” című szenzációs műsora most Békéscsabán látható. A klasszikus állatos és hagyományos artistaszámok mellett Magyarországon eddig soha nem látott technikai produkciók szerepelnek az új programban. Az idei műsor egyik legizgalmasabb és leglátványosabb produkciója a három és fél tonna súlyú, négy méteres Transformers, amely ámulatba ejtő méreteivel nyűgözi le a publikumot a manézs közepén.
 A műsorban megcsodálhatják a klasszikus cirkuszi időket idéző repülő-embert, akit egy hatalmas ágyúcsőből lőnek ki és 120 km/órás sebességgel repül óriás-cirkuszsátrunk kupolájának egyik végéből a másikba. Magyarországon először lép a közönség elé a 3 Diorios motoros csoport lélegzetelállító produkciójával, mely bekerült a Guiness RekordokKönyvébe is. A cirkusz ördögmotorosai a világ leggyorsabb, legügyesebb motorosai közé tartoznak, akik egy acélhálóból épült gömbben hihetetlen sebességgel, centiméterekkel száguldanak el egymás mellett. Majd az acélgömb szétválik és – szinte elképzelhetetlen – szilárd talaj nélkül folytatják az őrületes tempójú száguldást.
 Természetesen idén is megcsodálhatják Richtr Flórián, a Monte Carloi Nemzetközi Cirkuszfesztivál egyetlen magyar bajnokának gyönyörú fríz és arab telivér lovakkal bemutatott szabadidomítását. Láthatják az ifjú cirkuszherceg, Richter kevin lovasakrobata számát és persze mulathatnak az olasz mókamester, Christian Folco bohóctréfáin. Az igazi meglepetés pedig Szandra, az elefánt, aki borbély-tudományával hódít.

 

FEL