Tolvajokat fogtak a rendőrök

2016. április 28. 14:40 | Fekete Kata

Békéscsabán, az Andrássy úton elfogták egy korábbi lopás gyanúsítottját. A 26 éves békési H. T. a nyomozás eddigi adatai alapján április 2-án 7 óra és április 4-én 14 óra között Békéscsabán, a Békési útról eltulajdonította egy nő lezárt kerékpárját. A békési férfit elfogását követően előállították és lopás vétség elkövetésének megalapozott gyanúja miatt gyanúsítottként hallgatták ki.

A Gyulai Rendőrkapitányság 2016. április 27-én szabálysértési őrizetbe vett két fiút, akik az egyik gyulai áruházból loptak. A 17 és 16 éves fiatalok több termékkel próbáltak meg fizetés nélkül távozni, de az üzlet biztonsági őre tetten érte őket és rendőri intézkedést kért. A rendőrkapitányság munkatársai az almáskamarási és zsadányi tizenéveseket lopással elkövetett tulajdon elleni szabálysértés miatt három napon belül bíróság elé állíthatják.

A Szarvasi Rendőrkapitányság rendőrei 2016. április 27-én 23 óra 30 perc körül Szarvason, a Vasút utca és a Vajda Péter utca kereszteződésében ellenőriztek egy személygépkocsit és annak vezetőjét. A férfinál az alkoholszonda ittasságot jelzett, ezért az egyenruhások további vizsgálatok elvégzésére előállították a rendőrkapitányságra. Két további mérés is megerősítette az ittasság gyanúját, ezért a rendőrök a férfi vezetői engedélyét elvették és ellene járművezetés ittas állapotban vétség elkövetésének gyanúja miatt büntető feljelentést tettek.

Forrás: Police.hu

FEL