Szerző: Csiffáry Zsuzsanna

2021. december 24.

Az év bejglije és kovászos kenyér az ünnepi asztalon

A Magyar Cukrász Ipartestület idén is meghirdette a tavaly debütált Év Bejglije versenyt. Az ipartestület népszerű szakmai versenyei mellett, ennek a megmérettetésnek az a célja, hogy felhívja a figyelmet a kiváló alapanyagokból készült ünnepi süteményekre. Utánajártunk a nyertes bejgli, majd egy hagyományos kovászos kenyér elkészítésének is.
2021. december 24. 10:10 | Csiffáry Zsuzsanna
Tovább olvasom

Adni öröm – az ajándékozás lényege

A karácsonyt megelőző egy hónapban amellett, hogy az év egyik legszebb, legvarázslatosabb időszaka köszönt ránk, számos kihívással is szembe kell néznünk. A legtöbb fejtörést általában az okozza, hogy megtaláljuk szeretteink számára azt a tökéletes ajándékot, amellyel kifejezhetjük irántuk érzett megbecsülésünket. Egy néprajzkutatót és egy klinikai szakpszichológust kérdeztünk az ajándékozás lényegéről és fontosságáról.
2021. december 24. 08:46 | Csiffáry Zsuzsanna
Tovább olvasom
2021. december 23.
2021. december 22.

Trend karácsonykor - Nincsenek határok a díszítésben

A havas, a rozéarany, a retró, ezüst és a modern stílusjegyek határozzák meg az idei karácsonyi divatot. Az előző évekhez hasonlóan a klasszikus színek és formák hódítanak, mégis sok új ünnepi dekorációval találkozhattunk az ünnepi szezonban. Munkatársunk utána járt, hogy az egyik helyi alkotóműhelyben, milyen tapasztalatokról tudnak beszámolni a karácsonyi trendről.
2021. december 22. 12:15 | Csiffáry Zsuzsanna
Tovább olvasom
2021. december 17.
2021. december 16.

Akcióban a Karácsonyi Angyalok – összeállították a csomagokat

A Békéscsaba-Jaminai Evangélikus Egyházközség, Linder utca 11. szám alatt található épületében többen is összegyűltek csütörtök délelőtt. Ennek apropója, a Karácsonyi Angyalok elnevezésű program ajándékcsomagjainak az összeállítása volt. Több gyűjtőpont képviselője is részt vett a csomagok összeállításában, de szép számban jelentek meg diákok is.
2021. december 16. 19:00 | Csiffáry Zsuzsanna
Tovább olvasom
FEL