Szerző: Csiffáry Zsuzsanna

2024. szeptember 27.
2024. szeptember 23.
2024. szeptember 22.

Ha lehet, fogyasszunk levest mindennap

Az egész világon népszerű fogás a leves, amely az emberi táplálkozás egyik legmeghatározóbb eleme. Nem hiányozhat az ünnepi vagy a hétköznapi asztalról sem, a munkahelyi, iskolai menük fontos szereplője. A cikkben arra hívjuk fel a figyelmet, hogy miért érdemes bevinni a mindennapjainkba ezt az ételt, illetve egyszerű tárkonyos galuskás húsgombóc leves recepttel is kedveskedünk olvasóinknak.
2024. szeptember 22. 16:26 | Csiffáry Zsuzsanna
Tovább olvasom

Gnocchi az olasz krumplinudli – egy csipetnyi olasz íz a tányéron

A gnocchi az olaszok világhírű burgonyás galuskája, nálunk édes változata a nudli. A gnocchi nem más, mint egy viszonylag egyszerűen elkészíthető tésztaétel, amit főleg sós, hús nélküli mártásokkal készítenek és előételként fogyasztanak. A cikkben kitérünk a tészta eredetére, és egy könnyen elkészíthető receptet is közlünk.
2024. szeptember 22. 11:55 | Csiffáry Zsuzsanna
Tovább olvasom
2024. szeptember 21.
2024. szeptember 20.

További programok »

FEL