Szerző: Csiffáry Zsuzsanna

2021. október 19.

Lélekvíziók a Sivatagtemplomban: fotósorozat a Csabagyöngyében – galériával

Megnyílt a Sivatagtemplom című kiállítás az Őszi Művészeti Hetek második kiállításaként a Csabagyöngye Kulturális Központban. Az oázist formáló installációban bemutatott kiállítás az Élőkép Színházat vezető Bérczi Zsófia fotóművész alkotása, akivel néhány éve a Lepkévé válás – Konspiráció című vizuális mozgásszínházi előadásban találkozhatott a csabai közönség. A tárlatról Mitykó György, a Csabagyöngye Kulturális Központ kiállításszervezője adott információt.
2021. október 19. 12:25 | Csiffáry Zsuzsanna
Tovább olvasom

Naomi Devil Retrospektív című kiállítása a Csabagyöngyében – galériával

Az Őszi Művészeti Hetek részeként nyílt meg Ördög Noémi, művésznevén Naomi Devil kiállítása a Csabagyöngye Kulturális Központban. A Bécsben és Budapesten alkotó képzőművész számos rangos európai tárlatot tudhat magáénak, a Műcsarnok és a Modem után pedig már Békéscsabán is láthatóak alkotásai egy kiállítás keretében, mely egyben visszatekintés, ezért is lett a címe: Retrospektív. A tárlatról Mitykó György a Csabagyöngye kiállításszervezője adott információt.
2021. október 19. 11:33 | Csiffáry Zsuzsanna
Tovább olvasom
2021. október 15.
2021. október 14.

Fehér bot napja: a Kreatív Formák Alapítvány tartott szakmai konferenciát

A fehér bot napja alkalmából szakmai napot tartottak a Békés Megyei Könyvtár rendezvénytermében, a látássérült személyek Dél-Alföldi Rehabilitációs Központja Békéscsabai Szolgáltatópontjának közreműködésében. A rendezvény célja az volt, hogy a világnap alkalmából lehetőséget teremtsenek a látássérült embereket támogató intézmények, szervezetek közötti kapcsolatok erősítésére.
2021. október 14. 14:30 | Csiffáry Zsuzsanna
Tovább olvasom
2021. október 10.

Nehéz kezdés után fordulatos meccsen aratott győzelmet a Békéscsabai KK

Vasárnap délután a Szolnoki Olajbányász KK csapatát fogadta hazai pályán a Békéscsabai Kosárlabda Klub. A megmérettetés nehéz kezdéssel indult, ám a tizennyolcadik percben fordulat következett be. Jancsika Árpád vezetőedző elmondta, hogy összességében elégedett a játékosok teljesítményével és bizakodóan áll a bajnoksághoz.
2021. október 10. 20:09 | Csiffáry Zsuzsanna
Tovább olvasom
2021. október 9.
Régebbi cikkek Összesen 325 cikk, 1 / 24 oldal
FEL