Tiétek a liget – Gyermeknap az Állatparkban

Színes szakmai és élményprogramokkal várjuk a Körösvölgyi Látogatóközpont és Állatparkba a kedves érdeklődőket. Ezen a napon idén is a gyermekeké és családtagjaiké lesz az Anna-liget.

Több, mint 50 féle Kárpát-medencére jellemző állatfajjal ismerkedhet meg, aki eljön. Többek között hollók, róka, borz, vadmacska, nyest, nádi farkas, vízi madarak, mókusok, szarvasfélék, európai bölények, vaddisznók, éjjeli ragadozó madarak, fakó keselyűk, teknősök és a7000 literes akvárium rendszer várják majd a kíváncsi szemlélőket.
A nap folyamán sor kerül majd izgalmas ismertetőkkel egybekötött látványetetésekreis, melyet semmiképp nem érdemes kihagyni.
Az állatsimogató kis állatai is egész nap várják majd az érdeklődőket.
A liget különleges Kölyök-zug játszótere és interaktív tanösvény elemei ezen a napon további népi játékokkal egészülnek ki, mely szintén jó kalandnak ígérkezik. Vendégünk lesz a Mosolyudvar Népi Játszótér, aki kosaras hintával, hordó lovaglással, tandem sível, ügyességi horgászattal és sok más érdekességgel színesíti majd a rendezvényt. A felhőtlen szórakozásban elfáradt fiatalságot, egész nap kézműves sarok is várja.
A délelőtt óráiban az Aranyszamár Színház Mese az erdődről című előadása varázsolja majd el hallgatóit.
A látogatóközpontban ezen a napon az Országos Természet- és Környezetvédelmi Filmnapok 2019 keretében izgalmas természetfilmek vetítésére is sor kerül majd.
A legbátrabbak egy takaros póni hátára pattanhatnak, de beleülhetnek az állatgondozók kistraktorjának vagy elektromos kisautójának ülésébe is fotózkodni.
És persze idén sem maradnak el a meglepetések sem!
Nagyon sok szeretettel várunk mindenkit a csodás Anna-ligetbe, egy felejthetetlen gyermeknapra a szabadba!

Dátum

2019 máj 26

Időpont

09:00 - 18:00

Helyszín

Szarvas, Anna-liget
5540.Szarvas Anna-liget 1.
Top

Login


Create an Account!
Forgot Password?

Create an Account!


Username
Want to Login?

Forgot Password?