Nótaversenyek Győzteseinek Döntőjét

Különleges vetélkedést rendez március 10-én a Gyulai Nótakedvelők Egyesülete. Gyula város önkormányzatának védnöksége alatt, az Erkel Ferenc Művelődési Központ szakmai támogatásával hazánk legjobb amatőr magyar nóta énekeseit hívják a fürdővárosba.

A Nótaversenyek Győzteseinek Döntőjét második alkalommal rendezik meg; az első hasonló versenyre 2013 áprilisában került sor Budapesten. Az akkori vetélkedés két szervezője – az azóta sajnos elhunyt – Kerekes Katalin és Fekete Zoltán volt.

Fekete Zoltán az idei verseny főszervezői tisztét is ellátja, személye tehát garancia arra, hogy az 5 évvel ezelőttihez hasonlóan sikeres és színvonalas rendezvényen találkozhassanak a legjobb magyarországi nóta énekesek.

A március 10-i program (amin tehát az ország magyar nóta versenyeinek győztesei közül harmincan vesznek részt) 10 órakor az elődöntővel kezdődik, ahol a fellépőknek egy hallgatót és egy csárdást kell énekelniük. A délután 3 órára tervezett döntő résztvevőinek aztán a hallgató és a csárdás mellett andalgót is énekelniük kell. A program a 19 órakor kezdődő gálaműsorral zárul. A jegyár mindössze 1000 Ft.

Dátum

2018 Már 10

Időpont

08:00 - 20:00

Helyszín

Erkel Ferenc Művelődési Ház
5700.Gyula Béke sugárút 35.
Top

Login


Create an Account!
Forgot Password?

Create an Account!


Username
Want to Login?

Forgot Password?