Musicalek éjszakája

Annak, aki még nem látta a csillaghullást, és annak, aki még nem elégszer…

Az álmok gyárai felett eddig is ott ragyogtak a csillagok – most egy egész estés produkcióban mutatják meg magukat, hogy újabb kívánságok teljesítéséhez járuljanak hozzá.
Az 5 éves TIM Production jubileumi előadását, a Musicalek éjszakáját hozza el a csabai közönségnek.

A 2018 áprilisában Kiskunmajsán bemutatott, a trilógia befejező darabjaként színpadra került musicalshow érdeklődésének középpontjában egy belső utazás áll a felnőtté válás világába.
„A dalokban a fiatalok megélik az első szerelmet és az első csalódásokat, megtapasztalják, hogyan vívhatják meg saját harcaikat és érhetik el álmaikat.” – foglalja össze a darabot rendezője, Tőzsér István Martin.
A musicalösszeállítás több számát először hallhatja magyar fordításban Békéscsaba is, Kiskunmajsa és Kecskemét csaknem 1500 fős közönsége után.

A Kiskunmajsáról indult, fiatalokból álló TIM Production mögött több díjnyertes rövidfilm, valamint egészestés színházi előadás áll. A közösség aktív Budapesten is, ahol több éve működik színistúdiónk, és fejlődésre nyújt lehetőséget szakmai táborunk is.
A musicalshow szereplői a TIM Production tagjai, a legtöbben a Tomori Pál Gimnázium, Szakgimnázium és Kollégium egykori és jelenlegi tanulói: a most először színpadra lépő gyerekektől a már tapasztalt fiatal felnőttekig több tucatnyi arccal utazhatunk együtt.

Ülj be Te is a léghajóba, csatlakozz a csillaghulláshoz!

Helyszín: Csabagyöngye Kulturális Központ, Békéscsaba, Hangversenyterem
Időpont: 2019. május 17. (péntek), 19:00

A jegyvásárlással kapcsolatos információk hamarosan elérhetők lesznek az eseménynél.

Az esemény a Csabagyöngye Kulturális Központ támogatásával, A mi színházi műhelyünk előadássorozat záró előadásaként kerül színpadra.

Dátum

2019 máj 17

Időpont

19:00 - 21:00

Helyszín

Csabagyöngye Kulturális Központ
5600. Békéscsaba Széchenyi u. 4.
Kategória
Top

Login


Create an Account!
Forgot Password?

Create an Account!


Username
Want to Login?

Forgot Password?