„Éneklő Ifjúság” kórustalálkozó és minősítő hangverseny

A Magyar Kórusok és Zenekarok Szövetsége – KÓTA Ifjúsági és Zenepedagógiai Szakbizottsága 2017/2018 tanévben is meghirdette az „ÉNEKLŐ IFJÚSÁG” hangverseny-sorozatát.

Az „Éneklő Ifjúság” kórustalálkozó és minősítő hangverseny Békés megyének is hagyományosan rangos gyermek-ifjúsági amatőr művészeti eseménye. Bemutatkozási és megmérettetési lehetőséget nyújt az általános és középiskolai kórusok számára, ezáltal biztosítva a kórusmozgalom utánpótlását és fejlődését.

A Csabagyöngye Kulturális Központ (Békéscsaba) 2018-ban egy alkalommal hirdet meg „Éneklő Ifjúság” hangversenyt, a Magyar Kórusok, Zenekarok és Népzenei Együttesek Szövetsége – KÓTA országosan egységes kvalifikációs szabályrendszerében.

A rendezvény ideje és helyszíne:

2018. április 24. , kedd * Csabagyöngye Kulturális Központ (5600 Békéscsaba, Széchenyi u. 4.)

Felhívás részletes útmutatóval és a Jelentkezési lap honlapunkról alább letölthető.

Felhívjuk szíves figyelmüket, hogy jelen programunkban szerepeltethető kórusok száma limitált, tervezetten maximum 12 énekkar jelentkezését fogadjuk.

A jelentkezések beküldése – hiánytalanul kitöltött jelentkezési lappal – a felhívás megjelentetésétől számítva folyamatosan, de legkésőbb 2018. február 26-ig lehetséges. A jelentkezés beküldése nem jelenti annak automatikus elfogadását.

Kérjük, figyelmesen olvassák el a felhívásban szereplő további részvételi feltételeket is!

Szeretettel hívjuk-várjuk intézményük énekkarát, találkozzunk az „Éneklő Ifjúság” békéscsabai rendezvényén!

Dátum

2018 ápr 24

Időpont

09:00 - 18:00

Helyszín

Csabagyöngye Kulturális Központ
5600. Békéscsaba Széchenyi u. 4.
Top

Login


Create an Account!
Forgot Password?

Create an Account!


Username
Want to Login?

Forgot Password?