Bolondok cirkusza

Cirkusz-színházi előadás a CommandARTe Társulat művészeivel!
A Bolondok Cirkusza egy zártosztály mindennapjaiba enged betekintést, ahol az osztály betegeinek életét és mentális tévképzeteit látványos légtánc, zsonglőr és tánc produkciók keltik életre. Az előadás prózai és énekes szerepeit képzett színészek játszák. Magas szakmai tudásukkal segítik a színes karakterek megformálását, akik gyakran mosolyt csalnak a közönség arcára. Ugyanis tagadhatatlan, hogy egy ilyen környezetben rengeteg vicces szituáció bonyolítja az itt lakók életét. Az este folyamán meglepő fordulatokban sem lesz hiány!

Előadás premierje: 2018.11.20.-én volt a Duna Palotában

Célunk egy cirkusz-színházi irányzat megteremtése, amely ötvözi a klasszikus cirkuszi elemeket, különböző művészeti ágakkal, úgy mint színház, tánc, zene, és más mozgásművészeti formák.

Műsoraink leginkább a levegőakrobatika elemeire épülnek – tissue, karika, hammock, kocka és gurtni-, melyek a tánc, a talaj-, partner akrobatika és színészet által válnak teljessé.

Társulatunk előadásait számos rendezvényen láthatta a közönség. Többek között a LESZ fesztiválon, a Debreceni Virágkarneválon, a Diósgyőri várban a “Szent Iván Éj”rendezvényen, a Csabagyöngye Kulturális közözpont, a Sepsiszentgyőrgyi Szent György napok, illetve az Óbudai Nyár keretében a Liliom című előadásban.

Rendező: Virga Tímea
Koreográfus: Nagy Zsuzsanna, André Rolland

Szereplők: André Rolland, Hegedűs Endóra, Mórocz Eszter, Nagy Zsuzsanna, Peták Róbert, Török Boglárka, Virga Tímea

Dátum

2019 jún 14

Időpont

19:00 - 20:00

Helyszín

Csabagyöngye Kulturális Központ
5600. Békéscsaba Széchenyi u. 4.
Top

Login


Create an Account!
Forgot Password?

Create an Account!


Username
Want to Login?

Forgot Password?