Öten sérültek meg a balesetben

2016. július 17. 07:37 | Fekete Kata

Közúti közlekedési baleset Gyulán, hamis vezetői engedély a határon és őrizetbe vétel Dévaványán szombaton.

Békés megyében egy személyi sérüléssel járó közúti közlekedési balesetről érkezett bejelentés a rendőrségre. Gyula belterületén 17 óra 30 perckor egy személyautó közlekedett a Dob utcán. A Semmelweis utcai kereszteződéshez érve, a tábla utasítása ellenére nem adott elsőbbséget a neki balról érkező személygépkocsinak és összeütköztek. A balesetben egy ember súlyos, négyen pedig könnyű sérülést szenvedtek. Az eset körülményeit a Gyulai Rendőrkapitányság vizsgálja.

A battonyai közúti határátkelőhelyen kilépésre jelentkezett egy 26 éves bolgár férfi, aki az ellenőrzés során egy görög vezetői engedélyt adott át az őt igazoltató rendőröknek. A határrendészek megállapították, hogy az okmány hamis, ezért a férfit előállították Battonyára a Határrendészeti Kirendeltségre, ahol gyanúsítottként hallgatták ki. Ellene a Mezőkovácsházi Rendőrkapitányság közokirat-hamisítás bűntett megalapozott gyanúja miatt indított büntetőeljárást.

A Szarvasi Rendőrkapitányság őrizetbe vett egy dévaványai férfit. A 39 éves T. I. a gyanú szerint az elmúlt időszakban rendszeresen zaklatta, bántalmazta volt feleségét.  Ellene zaklatás, rágalmazás, tettleges becsületsértés és könnyű testi sértés miatt a Szarvasi Rendőrkapitányság folytat eljárást.

Forrás: Police.hu

FEL