Orrba verte a barátját egy nő miatt

Féltékeny volt, ezért ütött, rúgott egy férfi Kétegyházán.

A rendőrség súlyos testi sértés bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt javasol vádemelést egy férfi ellen, aki egy kétegyházi presszóban bántalmazott egy vendéget.

Kétegyházán, az egyik vendéglátóhelyen január 11-én megsérült egy férfi. Orrcsonttörését kórházban látták el, a rendőrség onnan kapott értesítést a történtekről. A rendőrök meghallgatták a sérültet, aki elmondta, hogy előző éjszaka egy szórakozóhelyen italozott a barátjával, amikor egyik ismerőse odalépett hozzá és minden előzmény nélkül megütötte, megrúgta. Az orvosi vizsgálat eredménye alapján a sértett emiatt 8 napon túl gyógyuló súlyos sérülést szenvedett.  

A Gyulai Rendőrkapitányság Bűnügyi Osztálya súlyos testi sértés bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt rendelt el nyomozást, amelynek során I. Jánost gyanúsítottként hallgatták ki. A 47 éves kétegyházi férfi elismerte a bűncselekmény elkövetését, amit azonnal megbánt. Elmondta, hogy korábban együtt élt egy nővel, akivel szakítottak. A férfi, akit bántalmazott, évekkel ezelőtt szintén kapcsolatban állt a nővel. Azért ütötte és rugdosta meg, mert azt hitte, hogy miatta romlott meg korábbi kapcsolata.

A Gyulai Rendőrkapitányság Bűnügyi Osztálya a gyanúsítottal szemben folytatott nyomozást 2016. április 25-én lezárta és a büntetőeljárás iratait bíróság elé állítási javaslattal továbbította a Gyulai Járási és Nyomozó Ügyészségnek.

Forrás: Police.hu

Megosztás:

Címke: , , ,