Maga a király jön Csabára! - Szeptemberben a Csaba Centerben nyit a Burger King

2016. június 3. 16:51 | behir.hu

A Csaba Center vezetősége a csabai McDonald’s bezárását követően kezdte meg a nagyobb gyorsétterem-láncokkal a tárgyalást. Hrabovszki György, a Csaba Center ügyvezető igazgatója hírportálunk megkeresésére arról tájékoztatott, a Burger Kinggel is hosszú ideje tárgyalnak.

A bevásárló központ törekvése az volt, hogy a második emeleti ételudvarban kapjon helyet a Burger King. A center üzemeltetői éppen ezért kialakították azt a több mint 100 négyzetméteres helyet, ahol szeptemberben megnyit majd a gyorsétterem-lánc legújabb étterme.

Az előkészületek már megkezdődtek, és a center több tíz millió forintot költ arra, hogy felújítsa az ételudvart. Burkolatokat, bútorokat cserélnek, de átfestik a teljes éttermi részt is.

A Burger King természetesen a saját arculatának megfelelően alakítja ki az üzletet, és több mint 100 millió forintos fejlesztést hajt majd végre. A Burger King éttermei belső és külső kialakítását világszerte egységes arculat alapján végzik: az 1970-es évek Amerikájának hangulatát igyekeznek megteremteni a szín- és képvilág felhasználásával.

A Burger King mára a több mint 11 000 étteremben 300 000 alkalmazott szolgál ki 15 millió vendéget nap, mint nap. Békéscsabán 25 új munkahelyet teremt majd a Burger. Mint Hrabovszki György elmondta, hamarosan újabb fejlesztés várható, melynek részleteit jövő héten oszt meg olvasóinkkal.

FEL