Két kerékpáros karambolozott

2016. szeptember 20. 07:55 | Fekete Kata

Békés megyében szeptember 19-én két személyi sérüléssel járó közúti közlekedési balesetről érkezett bejelentés a rendőrségre. Békéscsabán, a Gyulai úton 14 óra 30 perckor egy segédmotoros kerékpárral közlekedő férfi hátulról nekiütközött egy személygépkocsinak. A motor vezetője könnyű sérülést szenvedett. Békéscsabán, az Orosházi út kerékpárútján 19 óra 45 perc körül összeütközött két kerékpáros, egyiküket csonttöréssel vitték kórházba a mentők - írja a Police.hu.

Kerékpárlopásokkal gyanúsítható férfit vett őrizetbe hétfőn a Békési Rendőrkapitányság. A 20 éves békési F. K. 2016. július 22-én 10 óra körül Békésen, a József Attila utcai rendelőintézet kerékpártárolójából vitt el egy biciklit. Emellett két további kerékpárlopás elkövetésével is gyanúsítható. A rendőrség lopás vétség elkövetésének megalapozott gyanúja miatt folytat ellene büntetőeljárást.

A Békéscsabai Rendőrkapitányság szeptember 19-én őrizetbe vett egy kecskeméti férfit, aki az egyik békéscsabai áruházból dvd-ket és kozmetikumot lopott. A rendőrség munkatársai a férfit lopással elkövetett tulajdon elleni szabálysértés miatt három napon belül bíróság elé állíthatják.

Az Orosházi Rendőrkapitányság hétfőn őrizetbe vett egy mezőhegyesi férfit, aki az egyik orosházi áruházból hét terméket vitt el fizetés nélkül. A 47 éves férfit másodszor értek tetten az üzlet biztonsági őrei. A rendőrök lopással elkövetett tulajdon elleni szabálysértés miatt három napon belül bíróság elé állíthatják.

FEL