Két férfinál találtak kábítószergyanús anyagot

2017. május 28. 13:48 | Kugyelka-Zámbori Eszter
Békéscsabán kábítószer birtoklás, Gyomaendrődön ittas járművezetés gyanúja miatt intézkedtek a rendőrök.

Békéscsabán, 2017. május 27-én a rendőrök előállítottak két férfit, akiknél kábítószergyanús anyagot találtak. Egyiküket a Petőfi utcán, 20 óra 15 perc körül, a másik férfit, az Andrássy úton, 23 óra 45 perc körül igazoltatták. Növényi őrlemény és fehér por volt náluk, a kábítószer gyorsteszt eredménye pedig mindkettőjüknél pozitív lett. A Békéscsabai Rendőrkapitányág kábítószer birtoklása vétség gyanúja miatt a 31 éves kétsopronyi és a 21 éves békési férfi ellen is büntetőeljárást indított.

Ittas járművezetés gyanúja miatt intézkedtek a rendőrök 2017. május 27-én, 15 óra 30 perc körül Gyomaendrődön, a Fő utcán. Egy személygépkocsi vezetőjénél a szonda alkoholfogyasztást jelzett. A férfit a rendőrök előállították a Gyomaendrődi Rendőrőrsre, ahol két légalkoholmérés is megerősítette az ittasság gyanúját. A rendőrök elvették a férfi vezetői engedélyét és büntető feljelentés tettek ellene.

forrás: police.hu

További programok »

Itthon

Szabó István és az ügynökmúlt árnyai

A Magyar Filmakadémia Egyesület szerdai közleménye szerint Szabó István filmrendező nem veszi át életműdíját a Magyar Filmdíj 2020 – Magyar Mozgókép Szemlén. A rendezőt a kitüntetéssel kapcsolatban többen kritizálták, ezért mondott nemet a díjátadón való megjelenésre.
2020. február 26. 18:28
FEL