Keresés: fúrás

Helyszíni bejárás és tájékoztató a Nádas soron

A Modern Városok Program "Geotermikus hőhasznosítás Békéscsabán” projekttel kapcsolatban tartott sajtónyilvános helyszíni bejárást a munkálatokat végző cég kedd délután a Nádas soron. A szakemberek a helyszínen többek között tájékoztattak arról, hogy hol tart jelenleg a kivitelezés valamint, hogy miért nem állhat le a fúrás.
2021. július 28. 11:22 | Papp Ádám Sándor
Békéscsaba Modern Városok Program bejárás geotermikus hőhasznosítás Nádas sor Szikora György Horváth Zoltán fúrás
Tovább olvasom

Geotermikus hőhasznosítás Békéscsabán - 2021. november

A Modern Városok Program keretében a városban egy komplex energetikai program valósul meg. Ennek része a SMART GRID rendszer, a geotermikus hőhasznosítás, a SMART közvilágítás, valamint az intelligens közlekedésvezérlő és környezetkímélő közösségi közlekedési rendszerek kiépítése.
2021. november 13. 16:35 | behir.hu
Modern Városok Program geotermikus hőhasznosítás SMART GRID rendszer
Tovább olvasom

Geotermikus hőhasznosítás Békéscsabán - 2021 szeptember

A Modern Városok Programban a városban egy komplex energetikai program valósul meg. Ennek része a SMART GRID rendszer, a geotermikus hőhasznosítás, a SMART közvilágítás, valamint az intelligens közlekedésvezérlő és környezetkímélő közösségi közlekedési rendszerek kiépítése.
2021. szeptember 18. 10:20 | behir.hu
geotermikus energia Modern Városok Program energiahatékonyság fenntarthatóság geotermikus hőhasznosítás SMART GRID rendszer
Tovább olvasom

Geotermikus hőhasznosítás Békéscsabán

A Modern Városok Program keretében Békéscsabán egy komplex energetikai program valósul meg. Ennek része a SMART GRID rendszer, a geotermikus hőhasznosítás, a SMART közvilágítás, valamint az intelligens közlekedésvezérlő és környezetkímélő közösségi közlekedési rendszerek kiépítése.
2021. augusztus 22. 12:48 | behir.hu
geotermikus energia Békéscsaba Megyei Jogú Város Önkormányzata energiahatékonyság Békéscsabai Városfejlesztési Nonprofit Kft. fenntarthatóság geotermikus hőhasznosítás
Tovább olvasom

Lakossági fórum volt a Nádas soron

A „Modern Városok Program Geotermikus hőhasznosítás Békéscsabán” projekt kapcsán lakossági fórum zajlott kedd délután a kivitelezés helyszínén, a Nádas soron. A program nem igazán volt zajmentes, ugyanis a szakemberek öt napja kezdték meg a kútfúrást.
2021. július 20. 19:42 | Such Tamás
Szarvas Péter Dr. Sódar Anita Takács István geotermikus hőhasznosítás Nádas sor
Tovább olvasom
FEL